Νέα Σεζόν The Witcher!

Η 3η Σεζόν του Witcher!

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες για την τρίτη σεζόν του The Witcher στο Netflix.
Ψάχνετε λεπτομέρειες για την τρίτη σεζόν του The Witcher;
Τότε είστε στο σωστό μέρος.

Από τη 2η σεζόν, ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος, με την παραγωγή της σειράς να δυσχεραίνεται από καθυστερήσεις του Covid και αλλαγές στο casting, όπως ο Henry Cavill που εγκατέλειψε το ρόλο του Geralt για να αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth. Ωστόσο, επιτέλους ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει η τρίτη σεζόν σε δύο μέρη, με διαφορά τεσσάρων εβδομάδων, αυτό το καλοκαίρι. Ενώ δεν έχουν υπάρξει πολλές επίσημες ανακοινώσεις για το τι -και ποιον- μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στην τρίτη σεζόν του The Witcher, οι φήμες φουντώνουν ως συνήθως.

Ας εξετάσουμε όλα όσα γνωρίζουμε προς το παρόν για την τρίτη σεζόν του The Witcher: Σύμφωνα με το Netflix, η τρίτη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη: ο πρώτος τόμος θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου 2023 και ο δεύτερος τόμος στις 27 Ιουλίου 2023.

Θα κυκλοφορήσουν τέσσερα επεισόδια ανά τόμο, συνολικά οκτώ για τη σεζόν.

Ποια είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της 3ης Σεζόν?

Δεδομένου ότι πολλοί περιορισμοί του Covid έχουν αρθεί παγκοσμίως από τότε που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν τον Σεπτέμβριο του 2022, είχαμε μεγάλες ελπίδες για την κυκλοφορία μιας νέας σεζόν μέχρι το τέλος του έτους. Ωστόσο, η 3η σεζόν του Witcher θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, όπως ανακοίνωσε το Netflix κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του Tudum.
Η επόμενη σεζόν θα βγει στον αέρα σε “οκτώ περίπου μήνες”, προέβλεψε η showrunner Lauren Hissrich σε συνέντευξή της στο Collider τον Δεκέμβριο του 2022.”.

Λόγω των καθυστερήσεων του Covid-19, υπήρχε αβεβαιότητα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της σεζόν. Μια επιδημία κοροναϊού φέρεται να προκάλεσε τη διακοπή της παραγωγής της σεζόν, ενώ ο Χένρι Κάβιλ φέρεται να βρέθηκε θετικός στον ιό. Από το 2020, το Covid-19 διέκοψε τα γυρίσματα της σειράς τρεις φορές.

Η πρώτη μας ματιά στην 3η σεζόν ανοίγει με τον Geralt να κατεβάζει ένα παρασκεύασμα που προορίζεται να βελτιώσει τις ικανότητές του να σκοτώνει τέρατα. Τον θυμάμαι αυτόν τον τύπο! Είναι ο Witcher. Σε χρόνο μηδέν, οι πρωταγωνιστές μας τραβούν σπαθιά, καλπάζουν με άλογα και επιδεικνύουν πολυάριθμα προβληματισμένα πρόσωπα. Δράμα, κίνδυνος και λαβύρινθοι;

Οι ημερομηνίες προβολής της 3ης σεζόν αποκαλύφθηκαν επιτέλους, με τη σεζόν να χωρίζεται σε δύο εκδόσεις του Netflix.

1ο Μέρος στις 29 Ιουνίου

2ο Μέρος στις 27 Ιουλίου

share post: